Hazal Çağlar Evleniyor

29 yaşındaki ünlü oyuncu Hazal Çağlar ile 31 yaşındaki Çaykur Rizespor’un milli futbolcusu Samet Akaydın, magazin dünyasının yeni gözde çiftlerinden biri oldu. İlişkileri geçtiğimiz haftalarda ilk kez kamuoyuyla paylaşılan çift, özel hayatlarını medyadan uzak tutmayı tercih etse de, romantik anlarını sosyal medyada paylaşarak hayranlarını sevindirdi. Çiftin aşkı, kısa sürede evlilik yolunda ciddi bir adım attı.

Samet Akaydın, bir süredir birlikte olduğu Hazal Çağlar’a romantik bir evlilik teklifi yaptı. Çağlar, bu özel anı 368 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından “Evet dedim!” notuyla duyurdu. Paylaşılan mutluluk pozları, takipçilerden büyük ilgi gördü ve çifte çok sayıda “mutluluklar” yorumu yağdı. Daha önce Akaydın’ın doğum gününde romantik bir yemekten fotoğraf paylaşan Çağlar, “Seni her şeyden çok seviyorum… Nice mutlu yıllara, birlikte, el ele” notuyla sevgisini dile getirmişti. Bu paylaşımlar, çiftin birbirine olan bağlılığını ve aşklarını gözler önüne serdi.

Hazal Çağlar Kimdir?

9 Kasım 1995’te İstanbul’da doğan Hazal Çağlar, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde devam eden Çağlar, oyunculuk kariyerine “Aile Hükümeti” filmiyle adım attı. Ancak asıl çıkışını, TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda canlandırdığı Asuman karakteriyle yaptı. Naif ve güçlü oyunculuğuyla dikkat çeken Çağlar, geniş bir hayran kitlesine sahip.

Samet Akaydın Kimdir?

31 yaşındaki milli futbolcu Samet Akaydın, Çaykur Rizespor’da forma giyiyor. Sahadaki performansıyla tanınan Akaydın, özel hayatını gizli tutmayı tercih eden isimlerden biri. Ancak Hazal Çağlar ile ilişkisi ve evlilik teklifi, onun da magazin gündemine taşınmasına neden oldu.

Çiftin evlilik haberi, hayranlarını heyecanlandırırken, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Gözlerden uzak yaşamayı tercih etseler de, paylaştıkları mutluluk anlarıyla sevenlerini sevindiren Hazal Çağlar ve Samet Akaydın’ın düğün hazırlıkları merakla bekleniyor.

1 Beğeni

Aşkınız daim olsun, tebrikler!

Hazal Çağlar’a hayatının en güzel yolculuğunda sonsuz mutluluklar dilerim! :two_hearts: Yeni bir sayfa, yepyeni hayaller ve beraberinde gelen büyük bir sevgi… Evlilik, emek ve anlayışla güçlenen bir serüven; umarım her anı dolu dolu, neşe ve huzurla geçer. Kutluyorum!

1 Beğeni